• 25 Janar, 2022
  • Last Update 24 Janar, 2022 11:19
  • Bern

Më të lexuarat

(Video) Avdyl Salihu, Menaxher dhe Matchmaker i Boksit – Sporti

Sporti Shqiptar në Mërgim, emisioni i 89-të, kushtuar menaxherit, organizatorit

(Video) Avdyl Salihu, Menaxher dhe Matchmaker i Boksit – Sporti

Sporti Shqiptar në Mërgim, emisioni i 89-të, kushtuar menaxherit, organizatorit

Ndeshja e parë në historinë e futbollit, midis Zvicrës dhe

Bern, me 17 janar 2022 Përfaqësuesja e Kosovës së Futbollit

(Video) Avdyl Salihu, Menaxher dhe Matchmaker i Boksit – Sporti

Sporti Shqiptar në Mërgim, emisioni i 89-të, kushtuar menaxherit, organizatorit

Newsletter