Home / Gostivar / SHPALLJE për vende pune në Kompani e re mekanike në Gostivar

SHPALLJE për vende pune në Kompani e re mekanike në Gostivar

Kompani e re mekanike në Gostivar është në kërkim të sipër për personel me të dhënat vijuese, që posedojnë pasaportë dhe janë të gatshëm për të udhëtuar jashtë vendit, kur është e nevojshme.

CV-ja duhet të jetë patjetër në gjuhën angleze dhe të dërgohet në këte email adresë: sales3@tal-virtu.com
– 1 sekretar përkthyes që ka aftësi edhe mbi gjuhët: maqedonisht, shqip, italisht, anglisht, i diplomuar sipas mundësive, 3 vite eksperiencë pune si sekretar e në kompani, gjuha italiane e domosdoshme
– 1 shitës që është njohës i mirë i gjuhës angleze, turke, shqipe, maqedone, 3 vite përvojë pune në kompani të huaja
– 1 ekspert kompjuteri që ka njohuri të mira mbi funksionimin me WordPress dhe gjuhë të tjera kompjuterike, maqedonisht, shqip, anglisht, 3-5 vjet eksperiencë pune
– 1 punëtor mekanik përgjegjës, maqedonisht, shqip, anglisht 3 vjet eksperiencë si punëtor përgjegjës
– 4 torno operatorë (Drebong), maqedonisht, shqip, anglisht, 2 vjet eksperiencë pune
– 2 operatorë të makinave të mullirit, maqedonisht, shqip, anglisht, 2 vjet eksperiencë pune
– 1 zdrukthëtar metali, maqedonisht, shqip, anglisht, 2 vjet eksperiencë pune

Për informata të detajuara ju lutemi vizitoni web faqen www.fidiagraf.com

10_05_2016_shpallje_fidia_gostivar (1) 10_05_2016_shpallje_fidia_gostivar (2) 10_05_2016_shpallje_fidia_gostivar (3)

3,065 total views, 2 views today

About Kasam Selimi

Kasam Selimi është Gazetar Profesionit, i Diplomuar në Universitetin e Tetovës në Degën e Gazetarisë dhe në Institutin e Mediave të Maqedonisë. Është Anëtar i Shoqatës së Gazetarëve të Maqedonisë SHGM. Gjithashtu është edhe Anëtar i Federatës Ndërkombëtare të Gazetarëve (IFJ). Është i Regjistruar edhe i pranuar si përfaqësues sportiv nga Federata Evropiane e Futbollit UEFA, (F.A.ME) platform. Kasam Selimi është Ideator dhe Themelues i Dritares së parë Informative në gjuhën Shqipe në Gostivar RADIO VALA. Për herë të parë me gazetari ka filluar të merret në vitin 2005 si praktikant në Radio Gostivar, ndërsa nga viti 2007 aktivisht punon si Gazetar.

Check Also

Forinasit e BDI-së autorizojnë Avokatin Ujkan Idrizi për Kandidat për Këshilltar në Komunën e Gostivarit

Forinë, me 23 Shtator 2017 Forina është një nga vendbanimet që ka njerëzit më punëtor …

Lini një Përgjigje