Home / Fotografi nga Jeton Aliji / Shëtitorja e lumit Vardar në qytetin e Gostivarit gjatë një natë të bukur dimri me borë

Shëtitorja e lumit Vardar në qytetin e Gostivarit gjatë një natë të bukur dimri me borë

Shëtitorja e lumit Vardar në qytetin e Gostivarit gjatë një natë të bukur dimri me borë.

Projekti nga programa Forume në Bashkësi e financuar nda SDC-ja e Zvicrës.

Fotografitë që i shihni mund t’i porositni edhe ne formë të posterave në formate të ndryshme për shtëpinë tuaj.

Bleni postera duke kontaktuar Jeton Aliji në:
a.jeton@gmail.com ose ne Viber dhe WhatsApp:+4915207621555

https://www.facebook.com/JetonAlijiOfficial/

 

1,182 total views, 2 views today

About Kasam Selimi

Kasam Selimi është Gazetar Profesionit, i Diplomuar në Universitetin e Tetovës në Degën e Gazetarisë dhe në Institutin e Mediave të Maqedonisë. Është Anëtar i Shoqatës së Gazetarëve të Maqedonisë SHGM. Gjithashtu është edhe Anëtar i Federatës Ndërkombëtare të Gazetarëve (IFJ). Është i Regjistruar edhe i pranuar si përfaqësues sportiv nga Federata Evropiane e Futbollit UEFA, (F.A.ME) platform. Kasam Selimi është Ideator dhe Themelues i Dritares së parë Informative në gjuhën Shqipe në Gostivar RADIO VALA. Për herë të parë me gazetari ka filluar të merret në vitin 2005 si praktikant në Radio Gostivar, ndërsa nga viti 2007 aktivisht punon si Gazetar.

Lini një Përgjigje