Home / Fotografi nga Jeton Aliji / Pamje gjatë perendimit të diellit në lagjen Tullana të Gostivarit

Pamje gjatë perendimit të diellit në lagjen Tullana të Gostivarit

Pamje gjatë perendimit të diellit në lagjen Tullana të Gostivarit.
Janar 2016

Fotografitë që i shihni mund t’i porositni edhe ne formë të posterave në formate të ndryshme për shtëpinë tuaj.

Bleni postera duke kontaktuar Jeton Aliji në:
a.jeton@gmail.com ose ne Viber dhe WhatsApp:+4915207621555

https://www.facebook.com/JetonAlijiOfficial/

859 total views, 1 views today

About Kasam Selimi

Lini një Përgjigje