Home / Fotografi nga Jeton Aliji / Pamje te Negotinës gjatë dimrit, Pollogu mistik

Pamje te Negotinës gjatë dimrit, Pollogu mistik

Pamje te Negotinës gjatë dimrit, kur gjithçka mbulohet nga veloja e bardhë e borës.

Pollogu mistik.
Shkurt 2016

Fotografitë që i shihni mund t’i porositni edhe ne formë të posterave në formate të ndryshme për shtëpinë tuaj.

Bleni postera duke kontaktuar Jeton Aliji në:
a.jeton@gmail.com ose ne Viber dhe WhatsApp:+4915207621555

https://www.facebook.com/JetonAlijiOfficial/

829 total views, 2 views today

About Kasam Selimi

Lini një Përgjigje