Breaking News
Home / Lajme / Urim nga Komisioni për Marrëdhënie me Bashkësitë Fetare me rastin e Kurban Bajramit

Urim nga Komisioni për Marrëdhënie me Bashkësitë Fetare me rastin e Kurban Bajramit

Shkup, 11 shtator 2016
Komisioni për Marrëdhënie me Bashkësitë Fetare dhe Grupeve Religjioze me rastin e festës së Kurban Bajramit dërgoi urim deri te kryetari i Bashkësisë Fetare Islame Reis Ul Ulema Haxhi Sulejman Efendi Rexhepi.
“Duke e festuar Kurban Bajramin me mirësi dhe mikpritje ndaj më të amërmive, fqinjve, miqve dhe bashkëqytetarëve, në rrethin e familjes, në frymën e mirëqenies dhe solidaritetit të ndërsjellë paraqet një dhunti dhe respekt të themeleve bazë të paqes dhe bashkimit. Ju dëshiroj që festa e Kurban Bajramit ta kaloni në një atmosferë harmonike dhe të lumtur. Flijimi i viktimës-kurban dhe dhurimi T’ua hapin zemrat drejt Allahut dhe T’ju sjellë shumë shëndet, lumturi dhe paqe në shtëpitë Tuaja dhe në shtëpitë e të afërmëve Tuaj” thuhet në urimin e drejtoreshës së Komisionit për Marrëdhënie me Bashkësitë Fetare dhe Grupeve Religjioze, Valentina Bozhinovska. /Radio Vala

 1,464 total views,  1 views today

About RV2

Check Also

(Video) Bashkëbisedim me Besim Bublicën, Drejtor Sportiv në FC Dardania Basel, Sporti Shqiptar në Zvicër 25

Sporti Shqiptar në Zvicër, bashkëbisedim me Besim Bublicën, Drejtor Sportiv në FC Dardania Basel Autor …

Lini një Përgjigje

Këtë e pëlqejnë %d blogues: