Home / Lajme / (Video) Muslimanë në kryeqendrën e Zvicrës në Bernë shënuan Festën e Kurban Bajramit

(Video) Muslimanë në kryeqendrën e Zvicrës në Bernë shënuan Festën e Kurban Bajramit

Bernë, me 12 Shtator 2016

Në Xhaminë e re në Bernë të Zvicrës u mbajt Manifestimi tradicional i Festës së Kurban Bajramit. Programi filloi me faljen e Namazit të Sabahut, me pas me këndim të Kuranit dhe Ilahive, me Ligjëratën nga Hoxha Festim Xhymshiti, në përfundim me Namazin e Bajramit dhe me mesazhin e Imamit, Reshat Arifi dhe për ta përmbyllur me shpërndarjen e ëmbëlsirave të ndryshme. Në faqen zyrtare të Dritares Informative RADIOVALA në Facebook, u transmetua Drejtpërdrejtë i gjithë programi.

K.S /Radio Vala

12_09_2016_manifestimi_kurban_bajram_xhamia_bern-1_result 12_09_2016_manifestimi_kurban_bajram_xhamia_bern-6_result 12_09_2016_manifestimi_kurban_bajram_xhamia_bern-9_result 12_09_2016_manifestimi_kurban_bajram_xhamia_bern-12_result 12_09_2016_manifestimi_kurban_bajram_xhamia_bern-13_result 12_09_2016_manifestimi_kurban_bajram_xhamia_bern-18_result 12_09_2016_manifestimi_kurban_bajram_xhamia_bern-19_result 12_09_2016_manifestimi_kurban_bajram_xhamia_bern-25_result 12_09_2016_manifestimi_kurban_bajram_xhamia_bern-30_result

2,426 total views, 2 views today

About RV2

Check Also

Video Paralajmëruese për ndeshjen Zvicër – Shqipëri, femrat (Video)

Biel/Bienne, me 21 Nëntor 2017 Të Martën e ardhshme, me 28 Nëntor 2017, në Stadiumin …

Lini një Përgjigje