Home / Lajme / Likova mbetet bastion i BDI-së

Likova mbetet bastion i BDI-së

Likovë, me 26 Tetor 2016
Bashkimi Demokratik për Integrim organizoi sot një takim pune me strukturat e partisë në komunën e Likovës, ku u vu re një angazhim aktiv i pjesëmarrësve. Në takim ishin të pranishëm drejtues të lartë politikë të partisë.

Të pranishmit diskutuan rreth çështjeve që pritet të jenë thelbësore gjatë zgjedhjeve të ardhshme në vend dhe temat tek të cilat BDI duhet të përqendrohet në dialogun e saj me elektoratin.

Drejtuesit e larte politik falenderuan pjesëmarrësit për punën e mirë që kanë kryer në shërbim të banorëve të Likovës, por theksuan se beteja për mirëqenien e shqiptarëve vetëm sa ka filluar. Ndërsa është bërë shumë përparim në çështje si ne aspekt te arritjes se barazisë ekonomike ashtu edhe në atë kombë tare edhe pse ka mbetur shumë pune për tu bërë.

Objektivat strategjike të BDI-së nuk pranojnë kompromise dhe puna për të arritur barazi nuk do të ndalet.

Takimi ishte një tjetër shenjë e mbështetjes së madhe që BDI gëzon në Likovë, duke konfirmuar që kjo komunë mbetet bastion i saj.

Pjesëmarrësit u ftuan të jenë aktivë me ide dhe në bashkëbisedime me njerëzit e zonës, për të dëgjuar çdo mendim të elektoratit shqiptar. /Radio Vala

618 total views, 1 views today

About Kasam Selimi

Kasam Selimi është Gazetar Profesionit, i Diplomuar në Universitetin e Tetovës në Degën e Gazetarisë dhe në Institutin e Mediave të Maqedonisë. Është Anëtar i Shoqatës së Gazetarëve të Maqedonisë SHGM. Gjithashtu është edhe Anëtar i Federatës Ndërkombëtare të Gazetarëve (IFJ). Është i Regjistruar edhe i pranuar si përfaqësues sportiv nga Federata Evropiane e Futbollit UEFA, (F.A.ME) platform. Kasam Selimi është Ideator dhe Themelues i Dritares së parë Informative në gjuhën Shqipe në Gostivar RADIO VALA. Për herë të parë me gazetari ka filluar të merret në vitin 2005 si praktikant në Radio Gostivar, ndërsa nga viti 2007 aktivisht punon si Gazetar.

Check Also

Bejta vizitoi Malësinë e Gostivarit, Njoftoi banorët se është Miratuar Asfaltimi i dy rrugëve Patalisht dhe Tërnovë

Gostivar, me 11 tetor 2017 Vizita e Nevzat Bejtës dhe Ali Ahmetit në Malësinë e …

Lini një Përgjigje