Home / Lajme / Uniformë e re për pjesëtarët e ARM-së, a do të qëndroj edhe gjuha shqipe krahas asaj maqedone?

Uniformë e re për pjesëtarët e ARM-së, a do të qëndroj edhe gjuha shqipe krahas asaj maqedone?

Uniforma e re zyrtare për oficerët dhe nënoficerët e Armatës së Republikës së Maqedonisë sot do të prezentohet në Shtëpinë e ARM-së në Shkup.Në solemnitet me këtë rast fjalim do të mbajë ministri i Mbrojtjes, Zoran Jolevski.
Në kuadër të ngjarjes, pjesëtarët e Armatës do të kenë edhe defile para të pranishmëve, ndërsa do të jepen edhe detajet rreth uniformës së re zyrtare, informojnë nga Ministria e Mbrojtjes.

629 total views, 2 views today

About Kasam Selimi

Check Also

UEFA.com Fans’ Team of the Year 2017 announced

001 – A new record of almost 8.8 million votes was set A host of …

Lini një Përgjigje