Home / Lajme / Shqipëria e përfundoi me sukses programin trevjeçar për bashkëpunim me FMN-në

Shqipëria e përfundoi me sukses programin trevjeçar për bashkëpunim me FMN-në

Republika e Shqipërisë e përfundoi me sukses programin trevjeçar për bashkëpunim me Fondit Monetar Ndërkombëtar (FMN) dhe mund ta marrë transhën e ardhme prej rreth 73,2 milionë euro për kontrollin përfundimtar të programit, lajmëroi TASS.

Programi për Shqipërinë u miratua në shkurt të vitit 2014, ndërsa shuma e përgjithshme e kredisë, që iu dha Tiranës, arriti 377,3 milionë euro.

Pres-shërbimi i FMN-së kumtoi se Shqipëria i ka arritur qëllimet e vendosura që të shfrytëzohen pabarazitë ekonomike dhe të shpejtohet rritja ekonomike.

668 total views, 2 views today

About Kasam Selimi

Kasam Selimi është Gazetar Profesionit, i Diplomuar në Universitetin e Tetovës në Degën e Gazetarisë dhe në Institutin e Mediave të Maqedonisë. Është Anëtar i Shoqatës së Gazetarëve të Maqedonisë SHGM. Gjithashtu është edhe Anëtar i Federatës Ndërkombëtare të Gazetarëve (IFJ). Është i Regjistruar edhe i pranuar si përfaqësues sportiv nga Federata Evropiane e Futbollit UEFA, (F.A.ME) platform. Kasam Selimi është Ideator dhe Themelues i Dritares së parë Informative në gjuhën Shqipe në Gostivar RADIO VALA. Për herë të parë me gazetari ka filluar të merret në vitin 2005 si praktikant në Radio Gostivar, ndërsa nga viti 2007 aktivisht punon si Gazetar.

Check Also

Bejta takoi banorët e Llakavicës, Turçanit dhe Çajlës, Infrastruktura moderne shtylla e parë drejt Gostivarit të Nesërm (Video)

Gostivar, me 12 tetor – 2017 Kryetari i Komunës dhe njëkohësisht kandidati për Gostivarin z. …

Lini një Përgjigje