Home / Lajme / Parlamenti Evropiane paraprakisht në dijeni që në Maqedoni do të ketë ndryshim të pushtetit dhe kërkon tranzicion transparent

About Kasam Selimi

Check Also

UEFA.com Fans’ Team of the Year 2017 announced

001 – A new record of almost 8.8 million votes was set A host of …

Lini një Përgjigje