Home / Lajme / Bejta sa më shpejtë të krijohet Qeveria e re që fillojnë reformat në shtet

Bejta sa më shpejtë të krijohet Qeveria e re që fillojnë reformat në shtet

Gostivar, me 1 Mars 2017

Kryetari i Komunës së Gostivarit, z. Nevzat Bejta priti në kabinetin e tij ambasadorin e Republikës së Suedisë në Maqedoni, z. Mats Stafanson i cili shoqërohej edhe nga ndihmësambasadori, z. Anton Irekvist. Gjatë takimit të mbajtur në kabinetin e kryetarit, është biseduar për zhvillimet politike në vend si dhe punët dhe projektet e Komunës së Gostivarit. Në drejtim të formimit të kabinetit të ri qeveritar, konstatim i përbashkët ishte se qeveria duhet të krijohet sa më shpejt me qëllim që të fillohet me procesin e reformave në shtet. Kryetari Nevzat Bejta, theksoi nevojën që qeveria e re duhet të fokusohet në drejtim të reformave në drejtësi me qëllim që të gjithë qytetarët e Republikës së Maqedonisë të ndjehen të barabartë dhe ku drejtësia do të vlen për të gjithë një sojë. Kreu diplomatik suedez u interesua për marrëdhëniet ndëretnike para dhe pas arritjes së Marrëveshjes së Ohrit, dhe u konstatua që në këtë drejtim. /Radio Vala

1,064 total views, 1 views today

About Kasam Selimi

Kasam Selimi është Gazetar Profesionit, i Diplomuar në Universitetin e Tetovës në Degën e Gazetarisë dhe në Institutin e Mediave të Maqedonisë. Është Anëtar i Shoqatës së Gazetarëve të Maqedonisë SHGM. Gjithashtu është edhe Anëtar i Federatës Ndërkombëtare të Gazetarëve (IFJ). Është i Regjistruar edhe i pranuar si përfaqësues sportiv nga Federata Evropiane e Futbollit UEFA, (F.A.ME) platform. Kasam Selimi është Ideator dhe Themelues i Dritares së parë Informative në gjuhën Shqipe në Gostivar RADIO VALA. Për herë të parë me gazetari ka filluar të merret në vitin 2005 si praktikant në Radio Gostivar, ndërsa nga viti 2007 aktivisht punon si Gazetar.

Check Also

Bejta vizitoi Malësinë e Gostivarit, Njoftoi banorët se është Miratuar Asfaltimi i dy rrugëve Patalisht dhe Tërnovë

Gostivar, me 11 tetor 2017 Vizita e Nevzat Bejtës dhe Ali Ahmetit në Malësinë e …

Lini një Përgjigje