Home / Lajme / Në shkurt në mënyrë të konsiderueshme është ulur numri i refugjatëve dhe emigrantëve të rinj në Greqi

Në shkurt në mënyrë të konsiderueshme është ulur numri i refugjatëve dhe emigrantëve të rinj në Greqi

Numri i emigrantëve dhe refugjatëve të cilët kanë arritur në ishujt grekë në shkurt të këtij vitit është ulur në mënyrë të konsiderueshme, ndërsa në 24 orët e fundit sërish nuk është regjistruar asnjë refugjat i ri.
Sipas të dhënave zyrtare, në shkurt gjithsej kanë arritur 699 persona, prej të cilëve 252 në Lezbos, 275 në Hios dhe 172 në Samos. Në janar janë regjistruar 1.012 refugjatë dhe emigrantë të rinj.

Policia greke njoftoi se ulja e këtyre numrave ka pasur efekt pozitiv në numrin e emigrantëve dhe refugjatëve të bllokuar të cilët kërkojnë azil në Greqi. Numri i i përgjithshëm i personave të akomoduar në kampe në shkurt ka arritur 9.209, ndërsa më 31 janar ky numër ka arritur 10.123, ndërsa më 1 janar 11.078 refugjatë dhe emigrantë.

458 total views, 1 views today

About Kasam Selimi

Kasam Selimi është Gazetar Profesionit, i Diplomuar në Universitetin e Tetovës në Degën e Gazetarisë dhe në Institutin e Mediave të Maqedonisë. Është Anëtar i Shoqatës së Gazetarëve të Maqedonisë SHGM. Gjithashtu është edhe Anëtar i Federatës Ndërkombëtare të Gazetarëve (IFJ). Është i Regjistruar edhe i pranuar si përfaqësues sportiv nga Federata Evropiane e Futbollit UEFA, (F.A.ME) platform. Kasam Selimi është Ideator dhe Themelues i Dritares së parë Informative në gjuhën Shqipe në Gostivar RADIO VALA. Për herë të parë me gazetari ka filluar të merret në vitin 2005 si praktikant në Radio Gostivar, ndërsa nga viti 2007 aktivisht punon si Gazetar.

Check Also

Bejta takoi banorët e Llakavicës, Turçanit dhe Çajlës, Infrastruktura moderne shtylla e parë drejt Gostivarit të Nesërm (Video)

Gostivar, me 12 tetor – 2017 Kryetari i Komunës dhe njëkohësisht kandidati për Gostivarin z. …

Lini një Përgjigje