Home / Gostivar / Bejta takon drejtuesit e Kompanisë “Nomino Led”

Bejta takon drejtuesit e Kompanisë “Nomino Led”

Gostivar, me 2 Mars 2017

“Sot takova në zyrën time drejtuesit e Kompanisë “Nomino Led”, nga Gostivari, z. Taner Muhaxhiri dhe z. Rexhep Shullani. Dy të rinj shumë ambicioz dhe të frymëzuar për të zgjeruar biznesit e tyre privat”, njofton kryetari i komunës se Gostivarit, Nevzat Bejta, duke theksuar se Gjeneratat e reja janë investimi më i sigurt i një shoqërie.

 

/Radio Vala

522 total views, 2 views today

About Kasam Selimi

Kasam Selimi është Gazetar Profesionit, i Diplomuar në Universitetin e Tetovës në Degën e Gazetarisë dhe në Institutin e Mediave të Maqedonisë. Është Anëtar i Shoqatës së Gazetarëve të Maqedonisë SHGM. Gjithashtu është edhe Anëtar i Federatës Ndërkombëtare të Gazetarëve (IFJ). Është i Regjistruar edhe i pranuar si përfaqësues sportiv nga Federata Evropiane e Futbollit UEFA, (F.A.ME) platform. Kasam Selimi është Ideator dhe Themelues i Dritares së parë Informative në gjuhën Shqipe në Gostivar RADIO VALA. Për herë të parë me gazetari ka filluar të merret në vitin 2005 si praktikant në Radio Gostivar, ndërsa nga viti 2007 aktivisht punon si Gazetar.

Check Also

Bejta vizitoi Malësinë e Gostivarit, Njoftoi banorët se është Miratuar Asfaltimi i dy rrugëve Patalisht dhe Tërnovë

Gostivar, me 11 tetor 2017 Vizita e Nevzat Bejtës dhe Ali Ahmetit në Malësinë e …

Lini një Përgjigje