Home / Komunat / Zhbogar dhe Jazbec në Tetovë si pjesë e fushatës “BE-ja për ju”

Zhbogar dhe Jazbec në Tetovë si pjesë e fushatës “BE-ja për ju”

Tetovë, me Mars 2017

Shefi i Delegacionit të BE-së në Maqedoni, Samuel Zhbogar dhe ambasadori slloven Milan Jazbec sot do ta vizitojnë Tetovën si pjesë të fushatës “BE-ja për ju”.

Ambasadorët do të vizitojnë disa projekte të financiara nga BE-ja dhe do të takohen me përfaqësues të shoqërisë qytetare, të cilët merren me çështje të mbrojtjes së ambientit të jetesës.

Fushata “BE-ja për ju” filloi më 27 janar të këtij viti në Kërçovë, me qëllim që të ngritet vetëdija dhe të informohet opinioni për ndihmën e BE-së në vend.

Fokusi është ambienti i jetesës, ndërsa udhëtohet nëpër tërë vendin, ku BE-ja jep përkrahje në luftën kundër ndotjes dhe sigurimit të ambientit të pastër të jetesës.

Ndihma e tërësishme e Bashkimit Evropian në sferën e ambientit të jetesës është më shumë se 80 milionë euro në kuadër të IPA I (2007-2013), ndërsa përkrahja e mëtejshme prej 100 milionë euro planifikohet në kuadër të IPA II programit. /Radio Vala

1,302 total views, 2 views today

About Kasam Selimi

Kasam Selimi është Gazetar Profesionit, i Diplomuar në Universitetin e Tetovës në Degën e Gazetarisë dhe në Institutin e Mediave të Maqedonisë. Është Anëtar i Shoqatës së Gazetarëve të Maqedonisë SHGM. Gjithashtu është edhe Anëtar i Federatës Ndërkombëtare të Gazetarëve (IFJ). Është i Regjistruar edhe i pranuar si përfaqësues sportiv nga Federata Evropiane e Futbollit UEFA, (F.A.ME) platform. Kasam Selimi është Ideator dhe Themelues i Dritares së parë Informative në gjuhën Shqipe në Gostivar RADIO VALA. Për herë të parë me gazetari ka filluar të merret në vitin 2005 si praktikant në Radio Gostivar, ndërsa nga viti 2007 aktivisht punon si Gazetar.

Check Also

Forinasit e BDI-së autorizojnë Avokatin Ujkan Idrizi për Kandidat për Këshilltar në Komunën e Gostivarit

Forinë, me 23 Shtator 2017 Forina është një nga vendbanimet që ka njerëzit më punëtor …

Lini një Përgjigje