Home / Arsim / Ministri Lutfiu uron mësimdhënësit me rastin e 7 Marsit – Ditës së Mësuesit

Ministri Lutfiu uron mësimdhënësit me rastin e 7 Marsit – Ditës së Mësuesit

Shkup, 7 mars 2017 – Ministri i Arsimit dhe Shkencës, Pishtar Lutfiu, me rastin e kremtimit të 7 Marsit – Ditës së Mësuesit, uron të gjithë mësimdhënësit për këtë ditë që simbolizon hapjen e shkollës së parë dhe fillimin e mësimit të shkronjave shqipe.

“Të dashur mësues, duke ju uruar 7 Marsin, të gjithë ju mësues, profesorë, pedagogë, dua të shpreh bindjen se shoqëria jonë ka një borxh të pashlyeshëm mirënjohje ndaj të gjithë atyre që sakrifikuan nga vetja e tyre duke ushtruar profesionin më fisnik, për të mbrojtur vlerat e gjuhës, kulturës, historisë dhe traditat tona duke përçuar ato brez pas brezi, dhe sado të tregojmë mirënjohje ndaj mësuesve tanë, do të mbetemi borxh përsëri”, thuhet në kumtesë.

428 total views, 1 views today

About Kasam Selimi

Kasam Selimi është Gazetar Profesionit, i Diplomuar në Universitetin e Tetovës në Degën e Gazetarisë dhe në Institutin e Mediave të Maqedonisë. Është Anëtar i Shoqatës së Gazetarëve të Maqedonisë SHGM. Gjithashtu është edhe Anëtar i Federatës Ndërkombëtare të Gazetarëve (IFJ). Është i Regjistruar edhe i pranuar si përfaqësues sportiv nga Federata Evropiane e Futbollit UEFA, (F.A.ME) platform. Kasam Selimi është Ideator dhe Themelues i Dritares së parë Informative në gjuhën Shqipe në Gostivar RADIO VALA. Për herë të parë me gazetari ka filluar të merret në vitin 2005 si praktikant në Radio Gostivar, ndërsa nga viti 2007 aktivisht punon si Gazetar.

Check Also

Forinasit e BDI-së autorizojnë Avokatin Ujkan Idrizi për Kandidat për Këshilltar në Komunën e Gostivarit

Forinë, me 23 Shtator 2017 Forina është një nga vendbanimet që ka njerëzit më punëtor …

Lini një Përgjigje