Home / Komunat / Sot pa ujë disa pjesë të Çairit, do të ndërrohet mbyllësi i rrjetit të ujësjellësit

Sot pa ujë disa pjesë të Çairit, do të ndërrohet mbyllësi i rrjetit të ujësjellësit

Shkup, 13 mars 2017 – Pa ujë nesër prej orës 9:00 deri në përfundim të intervenimit do të jenë shfrytëzuesit nga rruga Xhon Kenedi, ndërtesat me numrat 27, 25, 11, 9, 9A dhe 9B, ndërsa me presion të ulët të ujit do të jenë rrugët “Samoillova”, “Joakim Kërçoski” dhe rrugët 376, 383, 365 dhe 377 në komunën e Çairit.
QRMK kumtoi se ndërprerja e furnizimit me ujë bëhet për shkak të ndryshimit të mbyllësit në rrjetin e ujësjellësit me diametër 200 mm në rrugën Xhon Kenedi nr.27.

1,414 total views, 2 views today

About Kasam Selimi

Kasam Selimi është Gazetar Profesional, i Diplomuar në Universitetin e Tetovës në Degën e Gazetarisë dhe në Institutin e Mediave të Maqedonisë.

Është Anëtar i Shoqatës së Gazetarëve të Maqedonisë SHGM. Gjithashtu është edhe Anëtar i Federatës Ndërkombëtare të Gazetarëve (IFJ).
Është i Regjistruar edhe i pranuar si përfaqësues sportiv nga Federata Evropiane e Futbollit UEFA, (F.A.ME) platform.

Kasam Selimi është Ideator dhe Themelues i Dritares së parë Informative në gjuhën Shqipe në Gostivar RADIO VALA dhe Faqes së Parë Sportive Shqiptare në Zvicër, ALBSPOR.CH

Check Also

Video Paralajmëruese për ndeshjen Zvicër – Shqipëri, femrat (Video)

Biel/Bienne, me 21 Nëntor 2017 Të Martën e ardhshme, me 28 Nëntor 2017, në Stadiumin …

Lini një Përgjigje