Home / Arsim / 19 Mësimdhënës gostivaras marrin Vendime pune në kohë të pa caktuar

19 Mësimdhënës gostivaras marrin Vendime pune në kohë të pa caktuar

Sot, prej punës së tyre të përkushtuar, 19 mësimdhënës e punonjës në shkolla fillore dhe të mesme merituan transformimin e vendit të punës nga koha e caktuar në kohë të pacaktuar.Në një ceremoni solemne së bashku me drejtorët e shkollave, ndamë vendimet për secilin nga këta misionarë për të ardhmen. Në emër të qytetarëve të Gostivarit, u urova personalisht shëndet, duke i inkurajuar të jenë sa më të kujdesshëm, të duruar dhe të përkushtuar në punën e tyre me të rinjtë e qytetit tonë.Urime dhe suksese! Gostivari ju falenderon.

6,368 total views, 1 views today

About Kasam Selimi

Check Also

Arbenit Xhemajli qëndron te Neuchâtel Xamax FCS

Neuchatel, më 13 Qershor 2018 Mbrojtësit kosovar, Arbenit Xhemajli i është zgjatur kontrata edhe një …

Lini një Përgjigje