Home / Lajme / Nuhiu: Gjatë pushimeve në Shqipëri do të kujdesen policë nga Maqedonia

Nuhiu: Gjatë pushimeve në Shqipëri do të kujdesen policë nga Maqedonia

Për qytetarët e Maqedonisë që do të pushojnë në bregdetin shqiptar për herë të parë do të kujdesen policë nga Maqedonia. Për periudhën 1 korrik deri 30 gusht atyre do t’ju dalin në ndihmë zyrtarët e policisë nga Ministria jonë për çështjet nga fusha e krim policisë dhe trafikut rrugor. Kjo mbështetje rezultoi nga Protokolli midis Ministrisë së brendshme të Maqedonisë dhe Shqipërisë për bashkëpunim gjatë sezonit turistik!

3,682 total views, 1 views today

About Kasam Selimi

Kasam Selimi është Gazetar Profesionit, i Diplomuar në Universitetin e Tetovës në Degën e Gazetarisë dhe në Institutin e Mediave të Maqedonisë. Është Anëtar i Shoqatës së Gazetarëve të Maqedonisë SHGM. Gjithashtu është edhe Anëtar i Federatës Ndërkombëtare të Gazetarëve (IFJ). Është i Regjistruar edhe i pranuar si përfaqësues sportiv nga Federata Evropiane e Futbollit UEFA, (F.A.ME) platform. Kasam Selimi është Ideator dhe Themelues i Dritares së parë Informative në gjuhën Shqipe në Gostivar RADIO VALA. Për herë të parë me gazetari ka filluar të merret në vitin 2005 si praktikant në Radio Gostivar, ndërsa nga viti 2007 aktivisht punon si Gazetar.

Check Also

Forinasit e BDI-së autorizojnë Avokatin Ujkan Idrizi për Kandidat për Këshilltar në Komunën e Gostivarit

Forinë, me 23 Shtator 2017 Forina është një nga vendbanimet që ka njerëzit më punëtor …

Lini një Përgjigje