Home / Gostivar / Sigurohen mjete për fazën e dytë të Kanalizimit në Debresh

Sigurohen mjete për fazën e dytë të Kanalizimit në Debresh

Shkup, me 27 Korrik 2017
Ministrinë e Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor firmosëm kontratën për financimin e përbashkët të vazhdimit të ndërtimit të kanalizimit në fshatin Debresh së bashku me ministrin Sadulla Duraku, të cilin e falënderoj, shkruan kryetari I komunës së Gostivarit, Nevzat Bejta në faqen e tij në Facebook.
“Këtë projekt, fazën e parë të së cilit e kemi realizuar me fondet e Komunës, do ta vazhdojmë në këtë fazë të dytë me bashkëpunimin e Ministrisë e cila do të mbulon rreth 1/3 e shumës së prej 5.123.400 denarë. Komuna do të mbulon pjesën tjetër të fondeve”, shkruan Bejta.

5,147 total views, 1 views today

About Kasam Selimi

Check Also

Me 24 Qershor në Bazel të Zvicrës do të mbahet Kupa e Unionit në Futboll

Basel, më 13 Qershor 2018 Të dielën e ardhshme, më 24 Qershor 2018, në qytetin …

Lini një Përgjigje