Home / Lajme / Krenare Sulejmani, Avokatja e ardhshme shqiptare në Zvicër

Krenare Sulejmani, Avokatja e ardhshme shqiptare në Zvicër

Luzernë, me 20 Gusht 2017

Pasi i ka kryer edhe Studimet e Magjistraturës në Drejtësi në Universitetin e Luzern-ës, Krenare Sulejmani me prejardhje nga fshati Llojan i Kumanovës, brenda pak muaj do ta përfundoj edhe punën praktike dhe më pas synon ta merr edhe Licencën si Avokate në Zvicër, transmeton Radio Vala.

“Si çdo Student tjetër, kemi pas shumë durim, vullnet, sakrificë dhe punë, për te arritur sukses. Për momentin jam duke bërë Praktiken për avokate ne Luzern, te cilën e përfundoj në Maj 2018, dhe pastaj do mundohem me arrit Licencën për Avokate”, tha për Radio Vala, Magjistrja e Drejtësisë, Krenare Sulejmani.

Kasam Selimi /Radio Vala

 

6,825 total views, 6 views today

About Kasam Selimi

Kasam Selimi është Gazetar Profesionit, i Diplomuar në Universitetin e Tetovës në Degën e Gazetarisë dhe në Institutin e Mediave të Maqedonisë. Është Anëtar i Shoqatës së Gazetarëve të Maqedonisë SHGM. Gjithashtu është edhe Anëtar i Federatës Ndërkombëtare të Gazetarëve (IFJ). Është i Regjistruar edhe i pranuar si përfaqësues sportiv nga Federata Evropiane e Futbollit UEFA, (F.A.ME) platform. Kasam Selimi është Ideator dhe Themelues i Dritares së parë Informative në gjuhën Shqipe në Gostivar RADIO VALA. Për herë të parë me gazetari ka filluar të merret në vitin 2005 si praktikant në Radio Gostivar, ndërsa nga viti 2007 aktivisht punon si Gazetar.

Check Also

Gërmadhat dhe mbetjet u shndërruan në Investim prej 6 milion Euro dhe 100 vende pune në Gostivar

Gostivar, me 27 Gusht – 2015Hapet Qendra Tregtare ETC në Gostivar 2 Në mënyrë solemne …

Lini një Përgjigje