Home / Gostivar / Bashkim Hasani do ta drejtoj fushatën zgjedhor të Nevzat Bejtës në Gostivar

Bashkim Hasani do ta drejtoj fushatën zgjedhor të Nevzat Bejtës në Gostivar

Agjencia e Lajmeve Flaka mëson që mbrëmë në mbledhjen e kryesisë së degës së Bashkimit Demokratik për Integrim në Gostivar, untanimisht u morr vendimi që kryetar i Shtabit Zgjedhor për zgjedhjet lokale të 15 tetorit në Gostivar, të emërohet nënkryetari i degës, Bashkim Hasani.

I kontaktuar nga Flaka, Hasani konfirmoi informacionin duke shtuar që: “Brenda ditës do të lëshohet komunikatë zyrtare për media ku dhe do të jepen detajet nga mbledhja”.

Hasani aktualisht është shef i kabinetit të kryetarit të Komunës, ndërkohë që ka qenë drejtor i Qendrës për Kulturë në periudhën nga viti 2008 deri në vitin 2013. Njihet si sportist i dalluar i mundjes dhe mësimdhënës i edukatës fizike.

Po ashtu, në mbledhje është konfirmuar rikandidimi i kryetarit aktual të Komunës së Gostivarit, Nevzat Bejta për një mandat të ri për kryetar komune.

Po ashtu, Flaka mëson që kryesia e degës së BDI-së në Gostvar, vendosi të formon komisionin prej shtatë anëtarëve që do të merret me përpilimin e listës me kandidatët e mundshëm për këshilltar komunal. Këshillet Vendore kanë propozuar 60 kandidatë dhe tani do të duhet të selektohet lista me 31 kandidatë potencial.

4,235 total views, 1 views today

About Kasam Selimi

Kasam Selimi është Gazetar Profesionit, i Diplomuar në Universitetin e Tetovës në Degën e Gazetarisë dhe në Institutin e Mediave të Maqedonisë. Është Anëtar i Shoqatës së Gazetarëve të Maqedonisë SHGM. Gjithashtu është edhe Anëtar i Federatës Ndërkombëtare të Gazetarëve (IFJ). Është i Regjistruar edhe i pranuar si përfaqësues sportiv nga Federata Evropiane e Futbollit UEFA, (F.A.ME) platform. Kasam Selimi është Ideator dhe Themelues i Dritares së parë Informative në gjuhën Shqipe në Gostivar RADIO VALA. Për herë të parë me gazetari ka filluar të merret në vitin 2005 si praktikant në Radio Gostivar, ndërsa nga viti 2007 aktivisht punon si Gazetar.

Check Also

Forinasit e BDI-së autorizojnë Avokatin Ujkan Idrizi për Kandidat për Këshilltar në Komunën e Gostivarit

Forinë, me 23 Shtator 2017 Forina është një nga vendbanimet që ka njerëzit më punëtor …

Lini një Përgjigje