Home / Gostivar / Kryetari i Gostivarit, Nevzat Bejta ua uron qytetarëve Festën e Kurban Bajramit

Kryetari i Gostivarit, Nevzat Bejta ua uron qytetarëve Festën e Kurban Bajramit

Gostivar, me 1 Shtator – 2017
Të dashurit vëllezër e motra bashkëqytetarë,
Për ditën e gëzimit, bashkimit me njëri-tjetrin, vlerësimit të çdo të mire që kemi, faljes dhe pranimit, afrimit me Zotin, ju uroj Gëzuar Kurban Bajramin!
Nëse parimet tona shkojnë në të njëjtën rrugë me ato që besimi na udhëzon, do të afrohemi më tepër me njëri-tjetrin dhe me të gjithë ata që kemi pranë.
Duhet të shkojmë drejt rrugëve që na bashkojnë, nëse duam të jemi të suksesshëm e të arritur në jetë.
Prandaj, në këtë festë të bukur uroj të jemi të bashkuar e përherë të gjendur për secilin, sipas parimeve islame, sipas parimeve njerëzore.
Uroj të jemi me shpirt e zemër të pastër, të drejtë e humanë!
Le të kemi gjithësecilin dhe Zotin! Të dashur motra e vëllezër, Gëzuar festën e Kurban Bajramit!
Ju gjettë më mirë e kaloftë gëzueshëm e me shumë shpresë!

2,524 total views, 2 views today

About Kasam Selimi

Check Also

Arbenit Xhemajli qëndron te Neuchâtel Xamax FCS

Neuchatel, më 13 Qershor 2018 Mbrojtësit kosovar, Arbenit Xhemajli i është zgjatur kontrata edhe një …

Lini një Përgjigje