Home / Gostivar / Pritja 40 vjeçare e banorëve të Lagjes Xhamixhid në Gostivar, gjen realizim

Pritja 40 vjeçare e banorëve të Lagjes Xhamixhid në Gostivar, gjen realizim

Gostivar, me 5 Shtator 2017

Po rinovojmë krejtësisht rrugën e lagjes Xhamixhid. Sot inspektuam punimet në rrugën kryesore të kësaj lagjeje, ku po kryet trasimi, nivelizimi, tamponimi dhe asfaltimi i plotë i saj, Njofton në faqen e tij në Facebook, kryetari i Komunës së Gostivarit, Nevvzat Bejta.

“Po ndërtojmë gjithashtu kanalizim nëntokësor për ujërat atmosferike, trotuare në të dyja anët, si dhe do të rinovohet ndriçimi publik. Deri tani kemi punuar për përmirësimin e Gostivarit të sotëm. Tani punojmë të ndërtojmë Gostivarin e nesërm. Falenderoj qytetarët për mikpritjen dhe mirënjohjen e tyre”, shkruan Bejta.

 

2,599 total views, 1 views today

About Kasam Selimi

Kasam Selimi është Gazetar Profesionit, i Diplomuar në Universitetin e Tetovës në Degën e Gazetarisë dhe në Institutin e Mediave të Maqedonisë. Është Anëtar i Shoqatës së Gazetarëve të Maqedonisë SHGM. Gjithashtu është edhe Anëtar i Federatës Ndërkombëtare të Gazetarëve (IFJ). Është i Regjistruar edhe i pranuar si përfaqësues sportiv nga Federata Evropiane e Futbollit UEFA, (F.A.ME) platform. Kasam Selimi është Ideator dhe Themelues i Dritares së parë Informative në gjuhën Shqipe në Gostivar RADIO VALA. Për herë të parë me gazetari ka filluar të merret në vitin 2005 si praktikant në Radio Gostivar, ndërsa nga viti 2007 aktivisht punon si Gazetar.

Check Also

Forinasit e BDI-së autorizojnë Avokatin Ujkan Idrizi për Kandidat për Këshilltar në Komunën e Gostivarit

Forinë, me 23 Shtator 2017 Forina është një nga vendbanimet që ka njerëzit më punëtor …

Lini një Përgjigje