Home / Gostivar / Hasani: Në Gostivar realizuam mbi 600 projekte, programin fituese të vitit 2013 e tejkaluam
????????????????????????????????????

Hasani: Në Gostivar realizuam mbi 600 projekte, programin fituese të vitit 2013 e tejkaluam

Gostivar, me 9 Shtator – 2017
Përmes një konferenca për shtyp, dega e Bashkimit Demokratik për Integrim në Gostivar, prezantoi propozim programin parazgjedhor të kandidat për kryetar komune në zgjedhjet e 15 Tetorit, z. Nevzat Bejta.

Konferencën e hapi shefi i Shtabit Komunal Zgjedhor, z. Bashkim Hasani i cili mes tjerash vuri në dukje që punët e realizuara deri tani janë nga programa fituese e vitit 2013, me të cilën fituam besimin e qytetarëve dhe së bashku ndërtuam Gostivarin e sotëm.

“Jemi këtu të prezantojmë propozim programin për periudhën 2017 – 2021 të kandidatit për kryetar Komune në Gostivar, z. Nevzat Bejta. Realizuam mbi 600 projekte, nga të cilat: Rrugë, rrugica dhe trotuare 129, kanalizim 35 projekte, ujësjellës 42 projekte, arsim 244, Rini, Sport dhe Turizëm 43 projekte, mbrojtje sociale 15, Kulturë 21, Parqe dhe Gjelbërim 19, Ndriçim Publik 28, sinjalizim i komunikacionit 17 projekte si dhe shumë projekte të tjera. Sot me mburrje mund të themi që programin fituese të vitit 2013 e tejkaluam dhe kjo është një garanci më tepër se atë që e premtojmë e realizojmë. Në vazhdimësi dëgjuam zërin e qytetarëve, prandaj propozim programin të cilin e prezantojmë sot, e patëm më lehtë për ta përgatitur”, tha Hasani, duke shtuar që njeriu i cili do të realizon projektet që do të dalin nga programi parazgjedhor, është kryetari i Komunës së Gostivarit, Nevzat Bejta.

Konferenca u ndoq nga qindra anëtarë të Bashkimit Demokratik për Integrim dhe qytetarë të Gostivarit.

????????????????????????????????????

2,454 total views, 1 views today

About Kasam Selimi

Check Also

Arbenit Xhemajli qëndron te Neuchâtel Xamax FCS

Neuchatel, më 13 Qershor 2018 Mbrojtësit kosovar, Arbenit Xhemajli i është zgjatur kontrata edhe një …

Lini një Përgjigje