Home / Gostivar / Bejta vizitoi Malësinë e Gostivarit, Njoftoi banorët se është Miratuar Asfaltimi i dy rrugëve Patalisht dhe Tërnovë

Bejta vizitoi Malësinë e Gostivarit, Njoftoi banorët se është Miratuar Asfaltimi i dy rrugëve Patalisht dhe Tërnovë

Gostivar, me 11 tetor 2017
Vizita e Nevzat Bejtës dhe Ali Ahmetit në Malësinë e Gostivarit është paraprirë nga një lajm i mirë për banorët e kësaj zone. Komuna e Gostivarit ka marrë konfirmim nga Ministria e Financave për miratimin e asfaltimit e të dy rrugëve në atë zonë.
Komuna e Gostivarit bën me dije se janë miratuar dy projekte për rregullim dhe asfaltimin e rrugëve të brendshme të dy fshatrave të Malësisë. Kryetari Nevzat Bejta u shpreh mirënjohës ndaj autoriteteve qendrore dhe vetë banorëve.
“Përgëzoj dhe falënderoj Ministrinë e Financave për miratimin e projekteve që kishim paraqitur dhe falënderoj banorët e Malësisë për bashkëpunimin. Së bashku me ta kemi përmirësuar dhe po përmirësojmë Gostivarin dhe Malësinë e sotme. Tani që hodhëm themelet, së bashku do të ndërtojmë Gostivarin dhe Malësinë e Nesërme. Projektet tona janë vetëm realizimi i dashurisë dhe përkushtimit që e ndiejmë për këtë zonë dhe banorët e saj,” u shpreh Bejta.
Me këto dy projekte do të asfaltohen për here të parë rrugët e fshatrave Padalishtë dhe Tërnovë të Malësisë së Gostivarit. Konkretisht rruga në lagjen Gravanec në Padalishtë dhe rruga nga shkolla te varrezat e fshatit në Tërnovë. Vlera e këtyre dy projekteve kap vlerën e 120 mijë eurove në kuadër të fondeve IPA, të cilat u miratuan nga Ministria e Financave.

9,714 total views, 3 views today

About Kasam Selimi

Kasam Selimi është Gazetar Profesional, i Diplomuar në Universitetin e Tetovës në Degën e Gazetarisë dhe në Institutin e Mediave të Maqedonisë.

Është Anëtar i Shoqatës së Gazetarëve të Maqedonisë SHGM. Gjithashtu është edhe Anëtar i Federatës Ndërkombëtare të Gazetarëve (IFJ).
Është i Regjistruar edhe i pranuar si përfaqësues sportiv nga Federata Evropiane e Futbollit UEFA, (F.A.ME) platform.

Kasam Selimi është Ideator dhe Themelues i Dritares së parë Informative në gjuhën Shqipe në Gostivar RADIO VALA dhe Faqes së Parë Sportive Shqiptare në Zvicër, ALBSPOR.CH

Check Also

Video Paralajmëruese për ndeshjen Zvicër – Shqipëri, femrat (Video)

Biel/Bienne, me 21 Nëntor 2017 Të Martën e ardhshme, me 28 Nëntor 2017, në Stadiumin …

Lini një Përgjigje