Breaking News
Home / Lajme / Ministrija e Shëndetsisë demanton spekulimet e plasuara ne opinion

Ministrija e Shëndetsisë demanton spekulimet e plasuara ne opinion

Me 16.07.2018 ne ora 13 u hap tenderi për furnizimin e testeve dhe reagensave biokimik,imunologjik,hematologjik etj, me numër shpallje 16/2018 me afat te caktuar,a deri te afati i fundit ka pas veq një ofertues.Ne hapjen e dokumentacionit kanë marë pjesë edhe nga kompanitë tjera si dhe nga sektori civil.
Për shkak se bëhet fjal për kontrat tre-vjecare për reagensat dhe testet biokimik,imunologjik,hepatologjik etj,prandaj edhe është vlersuar kostoja shum e lart.
Ministrija e Shëndetsis do ta shqyrtoje dokumentacionin e ofertuesit të vetëm ne afatin e caktuar ligjor.
Momentalisht gjatë kesaj faze ende nuk ka mbaruar proçesi i evaluimit dhe ende nuk është bërë ankandi elektronik.
E gjith procedura ka qen e hapur për qytetarët dhe proçesi ka qen transparent.
Në lidhje me shpekulimet kinse i është dhën nje kompanije kontratë këtë gjë e demantojme nga ana e jonë me përgjegjsinë më të madhe thuhet ne demantin e Ministrise se Shendetsis.

 1,122 total views,  1 views today

About RADIO VALA Redaksia

Check Also

(Video) Bashkëbisedim me Besim Bublicën, Drejtor Sportiv në FC Dardania Basel, Sporti Shqiptar në Zvicër 25

Sporti Shqiptar në Zvicër, bashkëbisedim me Besim Bublicën, Drejtor Sportiv në FC Dardania Basel Autor …

Këtë e pëlqejnë %d blogues: