Home / Lajme / Tenderi i Ministrisë së Shëndetësisë për reagjentët, Prokuroria ngriti procedurë parahetimore

Tenderi i Ministrisë së Shëndetësisë për reagjentët, Prokuroria ngriti procedurë parahetimore

Pas vendimit të komisionit, pas së cilës Ministria e Shëndetësisë (MSH) e prishi tenderin për furnizim publik të testeve dhe reagjentëve për analizat biokimike, imunologjike, hematologjike dhe kuagulative, Prokuroria Themelore Publike ka ngritur procedurë parahetimore.

“Procedura parahetimore është rezultat i artikujve të publikuar nga ana e më shumë mediave në Republikën e Maqedonisë, në lidhje me parregullsitë gjatë zbatimit të procedurave për furnizime publike në Ministrinë e Shëndetësisë”, thuhet në njoftimin e PTHP-së.

Siç njoftoi PTHP, në lidhje me rastin do të ndërmerren të gjitha veprimet e nevojshme në koordinim me institucionet kompetente.

Përndryshe, në lidhje me këtë furnizim publik të MSH-së, Komisioni Shtetëror për Ankesa për Furnizime Publike vlerësoi se meqë oferta kërkon 6 lloje të testeve, aparaturave, sistemit informativ dhe transport, ajo kufizon ofertën dhe shmang konkurrencën. /Portalb.mk

1,310 total views, 1 views today

About RADIO VALA Redaksia

Check Also

Elezi: Mjete te reja prej 6,5 milion euro për komunat për infrastrukturë dhe kopshte

Komunat do të mund të aplikojnë për 6,5 milion euro për projekte kapitale përmes Projektit …

Këtë e pëlqejnë %d blogues: