Breaking News
Home / Lajme / Në Zvicër votuan 113 qytetarë të Maqedonisë, 100 PËR Referendumin

Në Zvicër votuan 113 qytetarë të Maqedonisë, 100 PËR Referendumin

Bern, më 29 Shtator 2018

Për Refereundimin për ndryshimin e emrit të Maqedonisë, u votua edhe në ambasadën e vendit tonë në Bern të Zvicrës.

Nga gjithsejtë 321 qytetarë të regjistruar, 113 kanë votuar, njoftoi ekskluzivisht për radiovala.com, Halim Hyda, Kryetar i Komisionit Zgjedhor në Zvicër, njëherit edhe Ushtrues detyre, Ambasador i Maqedonisë në Zvicër.

“Votimi krejt ka shkuar në rregull dhe ka qenë në nivel. Nuk janë regjistruar asnjë incident dhe parregullsi, qytetarët kanë qenë të kujdesshëm në votim. Për të votuar 321 qytetarë Maqedonisë janë regjistruar, vetëm 113 kanë votuar, 100 PËR, 10 Kundër dhe 3 të Pavlefshme”, tha në deklaratën ekskluzive për radiovala.com, Halim Hyda, Kryetar i Komisionit Zgjedhor në Bern.

Ndryshe komisioni është përbërë nga shtatë anëtarë, tre punonjës nga ambasada në Bern, një nga misioni në Gjenevë dhe dy anëtarë kanë ardhur nga Maqedonia..

@Kasam Selimi @radiovala.com

9,818 total views, 1 views today

About Kasam Selimi

Check Also

Angellovski publikoi listën e futbollistëve për ndeshjet me Letoninë dhe Slloveninë

Seleksionuesi i përfaqësueses A të Maqedonisë, Igor Angellovski ka publikuar listën e futbollistëve për dy …

Këtë e pëlqejnë %d blogues: