Breaking News
Home / Emisioni Sporti Shqiptar në Zvicër / (Video) Karateistet Alma Pollozhani, Drenusha dhe Diellza Sejdijaj në emisionin Sporti Shqiptar në Zvicër

(Video) Karateistet Alma Pollozhani, Drenusha dhe Diellza Sejdijaj në emisionin Sporti Shqiptar në Zvicër

Grenchen, me 27 Janar 2020
Për herë të parë në emisionin javor Sporti Shqiptar në Zvicër të Kasam Selimit, ishin të ftuara sportiste shqiptare. Ishin Alma Pollozhani dhe motrat Drenusha dhe Diellza Sejdijaj, karateiste shqiptare shumë të suksesshme që i kanë sjellë Zvicrës shumë medalje prej arta, bronxta dhe argjendta në karatenë Shotokan nga kampionatet europiane dhe botërore në WSKA, ESKA, JSKA etj.
Ata flasin për herë të parë në një emision në gjuhën shqipe në TV Syri, për pjesëmarrjet në kampionatët Europiane dhe Botërore të karatesë Shotokan, për hapat e para në karate dhe për garat që i presin në vitin 2020-të.

@Kasam Selimi
@Sporti Shqiptar në Zvicër
@syri.tv
@radiovala.com

46,339 total views, 10 views today

About Kasam Selimi

Check Also

(Video) Amir Shafi, trajneri i FC Wil U20 në emisionin Sporti Shqiptar në Zvicër 8

Grencehn, me 3 Shkurt 2020 Në emisionin e 8-të të Sportit Shqiptar në Zvicër të …

Këtë e pëlqejnë %d blogues: