Dita e Abetares 2021 nga Shkolla Shqipe në Ostermundigen të Zvicrës

Dita e Abetares 2021 nga Shkolla Shqipe në Ostermundigen të Zvicrës

📚Festa e Abetares 2021📚

Në organizim të Shkollës Shqipe në Ostermundigen, të udhëhequr nga mësuesja Ida Jashari dhe Këshilli i prindërve, në hapësirat e ambasadës së Kosovës në Bern, u mbajt Festa e Abetares me nxënësit e kësaj shkolle.

Aktivitetin e përshëndeti edhe ambasadori, Sami Ukelli.

Bern, me 23 Qershor 2021

administrator

Lini një Përgjigje