Rruga e mërgimtarit për në Vendlindje

Rruga e mërgimtarit për në Vendlindje

(VIDEO)
Rruga e mërgimtarit për në Vendlindje
Nëpërmjet kësaj video, dëshiroj tua tregoj rrugën e mërgimtarëve për të ardhë në Vendlindje.
Nga nisja e deri në mbërritje,
çfarë përjetojmë,
si i përballojmë kilometrat e gjata,
rrugën e stërgjatur,
kolonat e rradhët e gjata,
pritjet,
natën,
ditën,
shiun,
diellin,
mundimin,
të gjitha këto me një qëllim dhe për një qëllim, ardhjen në tokat tona!
Kjo është rruga që e bëjmë
Shpërndaje ta shohin e ta shohim rrugën që e bëjmë sa herë që vijmë drejt vendlindjes.
Videot janë realizuar me 15-të dhe 16-të Korrik 2021, nga Berna e deri në Gostivar
🇦🇱🇽🇰

administrator

Lini një Përgjigje