Mbrëmja e 11-të ICF në luftërat Muay-Thai – Sporti Shqiptar në Mërgim 73

Mbrëmja e 11-të ICF në luftërat Muay-Thai – Sporti Shqiptar në Mërgim 73

Sporti Shqiptar në Mërgim, emisioni i 73-të kushtuar mbrëmjes së 11-të ndërkombëtare të bamirësisë në luftërat Muay-Thai, të zhvilluara në Winterthur të Zvicrës.

organizuar nga
Musti Gym
Mustaf Musti-gym Kicaj

Bashkëbisedues:
Mustaf Kicaj
Azdren Krasniqi
Fitim Salihi
Kushtrim Salihi
Krenar Mustafa
Erdonit Alija

Për përkrahjen e emisionit

Sporti Shqiptar në Mërgim:
FALEMINDERIT
– SHQIPRIM Salihu, trajner në klubin e karatesë Dardania në Lyss/Bern
– LINDIM Jusufi, trajner në FC Brig-Glis Wallis
– BESIM Bublica, salloni i shitjes dhe riparimit të telefonave MultiPhone në Basel
– NEHAT Rexhepi, Restorant Piceria Brunnenhof në Köniz/Bern
– Xhevdet Spahiu
– Avni Mustafa

administrator

Lini një Përgjigje