(Video) Takimi historik, FC Iliria Solothurn – BSC Young Boys – Sporti Shqiptar në Mërgim 75 (27.09.21)

(Video) Takimi historik, FC Iliria Solothurn – BSC Young Boys – Sporti Shqiptar në Mërgim 75 (27.09.21)

Sporti Shqiptar në Mërgim, emisioni i 75-të kushtuar sfidës historike në futboll, midis FC Ilirisë së Solothurn-it dhe BSC Young Boys-it

Bashkëbisedues:
Rrahim Dakaj, kryetar

Ejup Ismaili, përgjegjës i financave në FC Iliria
Vilson Dedaj, trajner
Alban Jahiu, kapiten
Burim Rahimi, futbollist
Nazim Elezi, futbollist
Ardit Sadikaj, marketing
Sami Ukelli, ambasador i Kosovës në Zvicër
Agim Ademi, kryetar i Federatës së Kosovës
Feti Demolli, kryetar i Unionit të Klubeve Shqiptare të Futbollit në Zvicër
dhe disa tifozë

Për përkrahjen e emisionit

Sporti Shqiptar në Mërgim:
FALEMINDERIT
– SHQIPRIM Salihu, trajner në klubin e karatesë Dardania në Lyss/Bern
– LINDIM Jusufi, trajner në FC Brig-Glis Wallis
– BESIM Bublica, salloni i shitjes dhe riparimit të telefonave MultiPhone në Basel
– NEHAT Rexhepi, Restorant Piceria Brunnenhof në Köniz/Bern
– Xhevdet Spahiu
– Avni Mustafa

administrator

Lini një Përgjigje