(Video) FC Gostivar në Trento, Afrim Tahiri – Sporti Shqiptar në Mërgim 85 (28.11.21)

(Video) FC Gostivar në Trento, Afrim Tahiri – Sporti Shqiptar në Mërgim 85 (28.11.21)

Sporti Shqiptar në Mërgim vjen edhe në ditën më të madhe kombëtare, Festën e Flamurit, me emisionin kushtuar FC Gostivarit, klubit të futsallit që garon në Seria C1 të Italisë.

Ky është emisoni i parë që i përfshi edhe mërgatën shqiptare në shtetin italian.

Kur dhe kush e themeloi FC Gostivarin, çfarë suksesësh arriti që në vitet e para, çfarë synimesh dhe pritjesh afatgjate kanë. Kush e ndihmon këtë klub të zhvillohet kaq shpejt.

Për këto dhe shumë pyetje tjera, ekskluzivisht dhe për herë të parë në një media shqiptare flet drejtori sportiv i FC Gostivarit, Afrim Tahiri.

administrator

Lini një Përgjigje