(Video) Kupa e Fondit, Ahmet Bektashi – Sporti Shqiptar në Mërgim 84 (21.11.21)

(Video) Kupa e Fondit, Ahmet Bektashi – Sporti Shqiptar në Mërgim 84 (21.11.21)

Për nderë të festave kombëtare të nëntorit dhe me qëllim kryesor bamirësie, me 13 Nëntor 2021 në Wetzinkon të Cyrih-ut, është zhvilluuar ndeshja vëllazërore, midis Forumit Rinor të Fondit Humanitar për Preshevë, Bujanoc e Medvegjë dhe ekipit Tetova.

Këtë ngjarje e trajtojmë në emisionin e radhës në Sportin Shqiptar në Mërgim.

Nëpërmet video lidhjes, Skype-s, flasim me kryetarin e Fondit të lartpërmendur, me z. Ahmet Bektashin, i cili tregon në hollësi, se kush e organizoi “Kupën e fondit”, si shkoi ndeshja dhe kush e fitoi atë, sa mjete janë gumbulluar dhe ku do të përdoren paratë nga ndeshja e futbollit, si dhe për mirënjohjen nga UKSHFZ-ja.

Bern, me 21 Nëntor 2021

Kasam Selimi
Autor dhe Udhëheqës i emsionit

administrator

Lini një Përgjigje