Karateistët shqiptarë, mbajtësit e medaljeve, Zvicër 2021 – Sporti Shqiptar në Mërgim 87 (07.12.21)

Karateistët shqiptarë, mbajtësit e medaljeve, Zvicër 2021 – Sporti Shqiptar në Mërgim 87 (07.12.21)

Sukset e sportistëve shqiptarë në mërgatë, sidomos në Zvicër, mundohemi t’i kemi vazhdimisht pjesë e emisioneve në Sportin Shqiptar në Mërgim.

Në kampionatin e fundit të karatesë të Zvicrës, të mbajtur me 27 Nëntor, në Sursse 2021, kanë marr pjesë edhe garues shqiptarë dhe 10-të prej tyre kanë fituar medalje, 4 medalje të arta, 3 të argjendta dhe 6-të të bronzta.

Për sukseset e tyre, flasin Elson Kabashi, trajneri i klubit Elson Sport&Karate, Arben Pjetraj, fitues i dy medaljeve të arta, Diellza Sejdiaj, fituese e medaljes së artë dhe bronztë, si dhe Alina Kurti dhe Getoar Syla, fitues të medaljeve të bronzta.

Për kontributin dhe vendosjen e kontakteve me garuesit shqiptarë për ta realizuar këtë emision, e falënderoj Shqiprim Salihun, trajner dhe 7-të herë kampion i Zvicrës në Karate.

@Kasam Selimi
@radiovala.com
@Sporti Shqiptar në Mërgim

administrator

Lini një Përgjigje