Shqiptarët e Zvicrës sërish në fushë përballë gjigantit BSC Young Boys-it

Shqiptarët e Zvicrës sërish në fushë përballë gjigantit BSC Young Boys-it

Bern, me 5 Korrik 2022

Sa mirë, shqiptarët e Zvicrës edhe njëherë përballë gjigantit BSC Young Boys-it të Bernës.

BSC Young Boys në ndeshjen e raundit të parë të Kupës së Zvicrës, do të përballet me ekipin që e udhëheqin shqiptarët në Fribourg, FC SCHOENBERG-un.

Ndeshja do të luhet në Gusht, në njëren prej datave, 19, 20 ose 21 Gusht.

Sot ndihem shumë krenar, sepse vetëm përpara pak javësh, kam qenë media dhe gazetari i parë shqiptarë që kam folur dhe e kam vizituar këtë ekip, ku fjalën kryesore e kanë shqiptarët.

Sa për rikujtim, FC Schoenberg-u, është fitues i Kupës së Fribourg-ut, për vitin 2022 dhe për këtë arsye kanë fituar të drejtë për pjesëmarrje në garat kryesore të Kupës së Zvicrës në Futboll.

@Kasam Selimi
#SportiShqiptarnëMërgimMISIONKombëtar
#radiovala
#JamShqiptar

administrator

Lini një Përgjigje