USI Azzurri Gjenevë – Sporti Shqiptar në Mërgim 119 (11.09.22)

USI Azzurri Gjenevë – Sporti Shqiptar në Mërgim 119 (11.09.22)

USI Azzurri GE, si kaloi në udhëheqje të familjes Salihu në Gjenevë? Ku ishte dhe ku është ngritur ekip? Cili është misioni dhe vizioni i këtij ekipi? Si është arritur respekti nga ekipet tjera për këtë ekip? Sa të rëndësishëm janë shikuesit për këtë ekip ambicioz?
Përgjigjet e këtyre pyetjeve dhe shumë pyetjeve tjera do t’i marrim, në emisionin Sporti Shqiptar në Mërgim.

Faleminderit për përkrahje të emisionit, për:
Shqiprim Salihun
Lindim Jusufin
Avni Mustafan
Selajdin Salihun
AB Cleaning Car, Nidau
Shenazi Tairin
Januz Xhaqkajn
Nagip Memedin
Mustaf Kicajn

administrator

Lini një Përgjigje