http://studio.youtube.com/video/uZMAwFuu7q0/edit/basic

(Video) Sporti Shqiptar në Mërgim 40, për Akademinë BB Sports Menagment në Zvicër

Sporti Shqiptar në Mërgim, kushtuar hapjes së shkollës së futbollit, BB Sports Menagment nga legjenda shqiptare e futbollit në Zvicër, Milaim Rama.

Bashkëbisedues:
Milaim Rama, Themelues
Muhamet Mustafa, Trajner
Ridvan Bilalli, Trajner
Alketa Rama, futbolliste e FC Zürich U19

Autor dhe Udhëheqës i emisionit
Kasam Selimi

Realizimi:
www.radiovala.com

Përkrahës të emisionit:

SHQIPRIM Salihu
LINDIM Jusufi
BESIM Bublica, MultiPhone, Basel
NEHAT Rexhepi, Restaurant – Pizzeria Brunnenhof Köniz, Bern

 5,931 total views,  8 views today

About Kasam Selimi

Check Also

(Video) VW Golf 8 eTSI

Të gjithë ne e kemi pasur nga një Golf ose kemi pasur ndonjë mik që …

Këtë e pëlqejnë %d blogues: