(Video) Makina 100 % elektrike Nissan Leaf 62 kwh modeli i fundit

Te kjo video do të shohim një makinë 100% elektrike, pra po bëjmë fjalë për Nissan Leaf 62 kwh modeli i fundit.
Nissan ka me shumë se 10-të vite qe po investon në këtë fushë, ne vitin 2018-të ka qenë makina me e shitur në Europë.
Sot do te shohim se ku kanë mbërrit, autonomia dhe garanzioni i baterisë, kohëzgjatja e rimbushjes konsumimi ne 100km/h etj..

Prezantimi nga Ludovik Karica dhe Jusuf Jusufi

Për më tepër, ndiqeni kanalin Ludo&Cufi në linkun e mëposhtëm
https://www.youtube.com/channel/UC6KsPxMiHvDZ2q235wjZITA

 3,182 total views,  18 views today

About Kasam Selimi

Këtë e pëlqejnë %d blogues: