(Video) Sporti Shqiptar në Mërgim 45 kushtuar FC Dardanisë së Lozanës

Më mungonin sportistës dhe sporti shqiptar nga pjesa franceze e Zvicrës, prandaj këtë shprastirë, vendosa të nis ta plotësoj me vizitën e parë që i bëra, ekipit më të vjetër në këtë anë, FC Daranisë.
Gjatë vizitës në Lozanë, takova dhe bashkëbisedova me kryetarin Naim Osmanin dhe futbollistët Bedri Gashin dhe Dren Bashën, e të cilët më folën dhe treguan për FC Dardaninë.

Për përkrahjen që i japin emisionit të vetëm sportiv në diapsorën shqiptare, FALEMINDERIT:

SHQIPRIM SALIHUT
LINDIM JUSUFIT
BESIM BUBLICES
NEHAT REXHEPIT

About Kasam Selimi

Check Also

(Video) Boksieri i ri Benjamin Ademi në emisionin Sporti Shqiptar në Mërgim 48

Sporti Shqiptar në Mërgim, emisioni i 48-të kushtuar boksierit të ri Benjamin Ademit Bashkëbisedues: Benjamin …

Këtë e pëlqejnë %d blogues: