http://studio.youtube.com/video/R-6A2BdD9hk/edit

(Video) Sporti Shqiptar në Mërgim 57, kushtuar KF Shqiponjave të Langenthal-it

Sporti Shqiptar në Mërgim, emisioni i 57-të, kushtuar KF Shqiponjave të Langenthal-it

Basihkëbisedues:
Berat Ajredini, kryetar
Veton Dizdari, drejtor sportiv
Bylent Rexhepi, trajner

Autor dhe Udhëheqës i emisionit
Kasam Selimi

Realizimi: www.radiovala.com

Mbështetje mediale: TV2 Gostivar, Muharrem Shaqiri

Për përkrahje të emisionit Sporti Shqiptar në Mërgim, i
FALËNDEROJ

SHQIPRIM Salihun, trajner në klubin e karatesë Dardania në Lyss/Bern

LINDIM JUSUFIN, trajner në FC Brig-Glis Wallis

BESIM Bublicen, saloni i shitjes dhe riparimit të telefonave MultiPhone në Basel

NEHAT Rexhepin, Restorant Piceria Brunnenhof në Köniz/Bern

Poweralb, platformë digjitale

About Kasam Selimi

Check Also

Labiont Xhoxhaj fiton titullin e parë në boksin profesional

Pejë, me 27 Dhjetor 2020 Boksieri Labinot Xhoxhaj, në ndeshjen e 14-të në boksin profesional, …

Këtë e pëlqejnë %d blogues: