Bejta për Xhaminë e re në Debresh: Ndërtimi i objekteve fetare një vlerë e madhe për shoqërinë tonë

Gostivar, me 12 Qershor – 2017
Me organizimin e një ceremonie solemne të dielën në fshatin Debresh u inaugurua objekti i Xhamisë së re “Rabia”, e ndërtuar me kontributin e banorëve të fshatit.
I pranishëm në këtë ceremoni ishte Kryetari i Komunës së Gostivarit, z. Nevzat Bejta i cili para të pranishmëve shprehu lumturinë e tij që në kohën e qeverisjes së tij në territorin që mbulon Komuna e Gostivarit po ndërtohet shumë Xhamia të reja.
“Ndërtimi i objekteve fetare është një vlerë e madhe për shoqërinë tonë. Objektet fetare asnjëherë nuk do të mbesin shkretë. Xhamitë do të vizitohen sa të ketë  besimtarë mbi tokë”, tha Kryetari Bejta i cili me këtë rast drejtuesve të Xhamisë dhe Muftinisë së Gostivarit u ndau lejen e ndërtimit, krahas vendimin që Bashkësisë Fetare Islame t’i dhurohet toka ku u ndërtua objekti i Xhamisë së Re.
Për kontributin e tij në zhvillimin e jetës fetare në territorin e Komunës së Gostivarit, mirënjohje publike shprehen kryetari i Bashkësisë Fetare Islame – BFI, z. Sulejman Rexhepi dhe Muftiu i Gostivarit, z. Shaqir Fetahu.
Në shenjë falënderimi për angazhimin e dhënë kryetarit Bejta iu nda mirënjohje nga prijësit e  Bashkësisë Fetare Islame – BFI.

????????????????????????????????????
????????????????????????????????????
????????????????????????????????????
????????????????????????????????????
????????????????????????????????????

About Kasam Selimi

Check Also

(Video) AMG GT4 63s modeli i ri

Te kjo video do të shohim një super makinë, një bishë e vërtetë, pra flasim …

Lini një Përgjigje

Këtë e pëlqejnë %d blogues: