Breaking News
Home / RV2

RV2

NJOFTIM ME RËNDËSI

Gostivar, me 23 Dhjetor – 2016 Ditën e diel (25.12.2016) në qytetin e Gostivarit do të ketë ndërprerje të furnizimit me ujë për pije në intervalin kohor nga ora 8 e mëngjesit deri ora 10 të mbrëmjes. Ndërprerja e ujit bëhet për shkak të realizimit të punimeve për lidhjen e …

Read More »

Komuna e Gostivarit nënshkroi memorandum për avancimin e interesave të komunitetit Romë

Gostivar, me 9 dhjetor – 2016 Në suaza të projektit “Integrimi lokal i refugjatëve, personave të brendshëm të zhvendosur dhe pakicave” që realizohet nga EPTISA “Southeast Europe DOO”, në koordinim me CARA -Deutschland-Luxemburg, Qendrës për bashkëpunim ndërkombëtar (MCMS) si dhe Ministrisë për Punë dhe Politikë Sociale, kryetari Nevzat Bejta nënshkroi …

Read More »

Shkolla fillore e fshatit Vërtok bëhet me nxemje qendrore

Gostivar, me 9 Dhjetor – 2016 Komuna e Gostivarit vazhdon të investojë në të gjitha objektet shkollore të cilat gravitojnë në territorin e saj. Së fundmi është investuar në shkollën fillore “Liria” në fshatin Vërtok. Nëpërmjet një fondi të siguruar nga Komuna e Gostivarit, kjo shkollë është bërë me nxemje …

Read More »