Home / Kasam Selimi

Kasam Selimi

Kasam Selimi është Gazetar Profesionit, i Diplomuar në Universitetin e Tetovës në Degën e Gazetarisë dhe në Institutin e Mediave të Maqedonisë. Është Anëtar i Shoqatës së Gazetarëve të Maqedonisë SHGM. Gjithashtu është edhe Anëtar i Federatës Ndërkombëtare të Gazetarëve (IFJ). Është i Regjistruar edhe i pranuar si përfaqësues sportiv nga Federata Evropiane e Futbollit UEFA, (F.A.ME) platform. Kasam Selimi është Ideator dhe Themelues i Dritares së parë Informative në gjuhën Shqipe në Gostivar RADIO VALA. Për herë të parë me gazetari ka filluar të merret në vitin 2005 si praktikant në Radio Gostivar, ndërsa nga viti 2007 aktivisht punon si Gazetar.

Nevzat Bejta e nis fushatën me takime të drejtëpërdrejta

Gostivar, me 25 Shtator – 2017 Kandidati për Kryetar Komune nga radhët e BDI-së në Gostivar, z. Nevzat Bejta sot edhe zyrtarisht filloi fushatën zgjedhore nga qendra e qytetit “Ditën e parë të fushatës edhe zyrtarisht e filluam nga qendra e qytetit, nga ku paralajmëruam ndërtimin e sheshit të ri. …

Read More »

Ylli Rashiti shënon fitoren e 9-të në Boksin Profesional

Frauenfeld, me 23 Shtator 2017 Boksieri shqiptar i peshave të rënda, Ylli Rashiti ka shënuar fitoren e 9-të në Boksin Profesional, shkruajnë Radio Vala dhe Albsport.ch. 25 vjeçari Rashiti në Festhalle në Frauenfeld, ka mposhtur ukrainasin, Artem Redko i cili ka 21 fitore, 8 humbje dhe 3 barazime. E ndërkaq …

Read More »

Sazan Memedi për 40 sekonda e shtriu për toke kundërshtarin (Video)

Frauenfeld, me 23 Shtator 2017 Ndeshja e radhës e Kik Boksierit gostivaras, Sazan Kimbo Memedi zgjati vetëm 50 sekonda. Para publikut në Festhalle në Frauendeld të Zvicrës, “Kimbo”, pa mos u bërë një minutë i plotë i lojës e rrëzoi në dysheme kundërshtarin e tij, Georgia Vlahodimos, shkruajnë Radio Vala …

Read More »

Shtegdalja u shndërrua në Urë bashkëkohore në Gostivar

Gostivar, me 13 Prill – 2017 U inaugurua ura e re mbi lumin Vardar si dhe rruga që lidh dy pjesët e qytetit të Gostivarit 13 Në prani të qindra qytetarëve të Gostivarit, mysafirëve dhe delegacionit të udhëhequr nga kryetari i Komunës së Gostivarit, z. Nevzat Bejta të enjten u …

Read More »

Rregullimi i Gostivari filloi nga hyrja e Qytetit

Gostivar, 29 Prill 2013 Janë rregulluar dhe zbukuruar pjesët anësore – trekëndëshve në hyrje të Gostivarit. Janë mbjellë drunjë, lule dhe është bërë rregullimi i trotuarit në njërën anë trekëndëshit. Kryetarit i Komunës së Gostivarit, Nevzat Bejta dhe drejtori i ndërmarrjes Publike “Komunalec”, Memedali Xhaferi, dolën në terren për të …

Read More »