Breaking News
Home / Kasam Selimi (page 281)

Kasam Selimi

Delegacion nga MPB e Shkupit në takim me qytetarët e lagjes së Gazi Babës

Gazi Babë, me 11 dhjetor 2015 Dje, delegacioni nga Ministria e punëve të brendshme e përbërë prej Xhevxhet Azizi-ndihmës kryeshef në sektorin për punë të brendshme Shkup, Burim Ramadani-kryeshef në asistencë dhe transport, Enver Selami-komandant i stacionit policor Bit Pazar, Gazmend Ibrahimi-ndihmës kryeshef për krim në stacionin policor Bit Pazar, …

Read More »

Janë ndërprerë bisedat për ekspertët në KSHZ, nuk është arritur marrëveshje për ekspert shqiptar

Shkup, 11 dhjetor 2015 – Bisedat për zgjedhje të ekspertëve – anëtarë të Komisionit Shtetëror Zgjedhor janë ndërprerë pasi përfaqësuesit e katër partive politike nuk kanë arritur marrëveshje për ekspert shqiptar. “LSDM-ja dy herë nuk e pranoi kandidatin e propozuar shqiptar”, njoftojnë sot nga partia VMRO-DPMNE. Qëllimi, sipas partisë në …

Read More »

MEPSO siguroi mjete për lidhshmërinë interkonektive me Shqipërinë

Shkup, 10 dhjetor 2015  Me kredi prej 37 milionë euro të Bankës Evropiane për Ripërtëritje dhe Zhvillim (BERZH) dhe grant prej 12 milionë euro të siguruara nga programi parainkuadrues i BE-së për Ballkanin Perëndimor për vitin 2015 Sistem operatori elektropërçues MEPSO do ta ndërtojë në pjesën e Maqedonisë largpërçuesin Manastir …

Read More »

"Majkrosoft Maqedoni" ka lidhur marrëveshje distribuimi me "TDK kompjuterë"

Shkup, 7 dhjetor 2015 Kompania vendore “TDK kompjuterë” është partneri i ri i Majkrosoft Maqedoni  për distribuimin e prodhimeve në sektorin e licencave sasiore. “Pozitën distribuese që e fiton TDK kompjuterë me marrëveshje për licenca sasiore, përkatësisht licenca të destinuara për sektorin e biznesit  me më shumë se pesë shfrytëzues”, …

Read More »