Breaking News
Home / Kasam Selimi (page 284)

Kasam Selimi

Shërbime shëndetësore falas për personat me sigururim shëndetësor të Maqedonisë dhe të Sllovakisë

Shkup, 7 dhjetor 2015  Shërbime shëndetësore falas mund të shfrytëzojnë personat e siguruar në Republikën e Maqedonisë gjatë qëndrimit të përkohshëm apo gjatë qëndrimit të përhershëm në territorin e Sllovakisë dhe të personave të siguruar të Sllovakisë gjatë qëndrimit të përkohshëm apo të përhershëm në territorin e Republikës së Maqedonisë. …

Read More »

Në "Alo Doktor" deri më tani ka pasur 65.527 thirrje

Shkup, 7 dhjetor 2015 Në linjën telefonike për këshilla mjekësore “Alo doktor” javën e kaluar (nga 30 nëntori deri më 6 dhjetor) janë paraqitur 1.219 qytetarë, kumtoi Shtëpia e Shëndetit Shkup. Nga 15 shtatori i vitit të kaluar kur edhe filloi me punë linja deri më tani ka pasur 65.527 …

Read More »

Delegacion nga MPB e Shkupit në takim me qytetarët e lagjes së Gazi Babës

Gazi Babë, me 11 dhjetor 2015 Dje, delegacioni nga Ministria e punëve të brendshme e përbërë prej Xhevxhet Azizi-ndihmës kryeshef në sektorin për punë të brendshme Shkup, Burim Ramadani-kryeshef në asistencë dhe transport, Enver Selami-komandant i stacionit policor Bit Pazar, Gazmend Ibrahimi-ndihmës kryeshef për krim në stacionin policor Bit Pazar, …

Read More »

Janë ndërprerë bisedat për ekspertët në KSHZ, nuk është arritur marrëveshje për ekspert shqiptar

Shkup, 11 dhjetor 2015 – Bisedat për zgjedhje të ekspertëve – anëtarë të Komisionit Shtetëror Zgjedhor janë ndërprerë pasi përfaqësuesit e katër partive politike nuk kanë arritur marrëveshje për ekspert shqiptar. “LSDM-ja dy herë nuk e pranoi kandidatin e propozuar shqiptar”, njoftojnë sot nga partia VMRO-DPMNE. Qëllimi, sipas partisë në …

Read More »