Home / Arsim (page 4)

Arsim

Universiteti i Tetovës e inauguroi Institutin Ekologjik dhe Teknologjik

Tetovë, me 18 Qershor 2016 Universiteti i Tetovës, me një ceremoni solemne e inauguroi Institutin Ekologjik dhe Teknologjik. Në inaugurimin e këtij instituti të pranishëm ishin Rektori i Universitetit të Tetovës, Prof. Dr. Vullnet Ameti, zëvendëskryeministri për Implementimin e Marrëveshjes së Ohrit, Doc. Dr. Festim Halili, Ministri i Ambientit Jetësor …

Read More »

Fitohet beteja me emrat e shkollave në Çair dhe Dibër /FOTO/

Burime mirë të informuara të gazetës KOHA tregojnë se beteja politike me emrat e shkollave të Çairit dhe Dibrës nuk përfundoi këtu. Brenda strukturave drejtuese të MASH-it, është zhvillua për një javë resht një tjetër betejë, me intriga politike, shkruan Gazeta Koha. Laura PAPRANIKU Ish-ministri i Arsimit Abdilaqim Ademi nuk …

Read More »

Përfundon viti shkollor 2015/2016

Shkup, 10 qershor 2016 – Për rreth 270.000 nxënës (187 mijë në arsimin fillor dhe 81 mijë në arsimin e mesëm) sot është dita e fundit e mësimit në vitin shkollor 2015/2016 dhe pas pushimit veror do të kthehen në bankat shkollore më 1 shtator. Nxënësit këtyre ditëve kanë testim …

Read More »

Bejta uron maturantët për përfundimin e shkollimit të mesëm

  Gostivar, me 29 Maj – 2016 Mbarimi i mësimeve në shkollën e mesme është një moment shumë i rëndësishëm në jetën e njeriut. Është momenti i kalimit nga faza e adoleshencës në fazën e rinisë, periudhë ndërmjet fazës së fëmijërisë dhe pjekurisë ligjore. Mbarimi i mësimeve në shkollën e …

Read More »