Home / Arsim (page 8)

Arsim

Udhëtim falas shpërblyes për studentët me mesatare mbi 9,5

Shkup, 16 dhjetor 2015 – Shteti do t’iu sigurojë udhëtim falas me aeroplan në Paris, Venecia ose Barcelonë studentëve të cilët studiojnë në tre universitetet e para të renditura në Republikën e Maqedonisë, në pajtim me listën që e bën Universiteti i Shangait dhe kanë mesatare mbi 9,5. Kryeministri Nikolla …

Read More »